FEED YOUR MIND MET EVIAN+, DE NIEUWSTE INNOVATIE VAN EVIAN®

evian introduceert haar eerste functionele bruisend, gearomatiseerd drankje, verrijkt met zink en magnesium.

evian® lanceert haar eerste functionele bruisend drankje, en gaat hiermee fris de zomer in. Het nieuwe evian+ assortiment bruist letterlijk en figuurlijk. Het gearomatiseerd drankje bevat de toegevoegde mineralen zink, dat bijdraagt tot een normale cognitieve functie (zoals het redeneer- en leervermogen) en magnesium, dat bijdraagt tot een normale psychologische functie (zoals de concentratie en het geheugen). Bovendien bevat het bruisende drankje, dat uit meer dan 99 procent evian natuurlijk mineraalwater bestaat, geen suikers, geen calorieën en geen zoetstoffen. Met deze innovatie wil evian® haar consumenten laten zien dat ze, naast aandacht voor een gezonde hydratatie, ook zeker hun mentaal welzijn niet uit het oog mogen verliezen. De nieuwe productcategorie bereikt nu ook onze Belgische supermarkten. evian+ is vanaf nu verkrijgbaar in drie frisse smaken (Limoen & Gember smaak, Pompelmoes & Basilicum smaak, Framboos & Ginseng smaak).

Minder focus? Feed your mind!

Vandaag beseffen we met zijn allen dat het belangrijk is om gezond en gevarieerd te eten en voldoende te bewegen. Maar waarom wordt niet dezelfde aandacht gegeven aan onze geest? Dagelijks worden we onderworpen aan een overvloed van informatie en wordt onze aandacht voortdurend opgeëist, niet in het minst door de digitale meldingen die voortdurend binnenstromen op allerlei toestellen. Net daarom is het belangrijk onze hersenen te trainen. Dat kan met hersenspelletjes zoals Memory, maar ook door te tekenen, iets nieuws te leren of te mediteren. Ook is het kiezen voor functionele voeding of drank een eenvoudige manier om de cognitieve functies te ondersteunen.

Roeland Heitz, Country Manager van Danone Waters BeNeLux legt uit: “Met evian+ betreedt evian twee nieuwe productcategorieën op de Belgische markt: ons eerste bruisend drankje én eerste product met functionele voordelen. Onze consumenten aanzetten tot een gezonde levensstijl en gezond hydrateren om zo hun capaciteiten en potentieel ten volle te benutten, is de kern van wat we doen bij evian®. In dit tijdperk met een overvloed aan prikkels is het des te belangrijk te investeren in ons mentaal welzijn. Daarom blijven we innoveren om de veranderende gewoontes en levensstijl van onze consumenten te kunnen ondersteunen. Met evian+ leveren we het gekende evian natuurlijk mineraalwater op een nieuwe manier, sprankelend, met toegevoegde mineralen en met originele en frisse smaken.”
Story image

Functioneel drankje

Het sprankelende evian+ bestaat uit meer dan 99% evian natuurlijk mineraalwater,  met natuurlijke aroma’s en verrijkt met zink en magnesium. Magnesium draagt bij tot een normale psychologische functie (zoals de concentratie en het geheugen). Zink draagt bij tot de normale cognitieve functie (zoals het redeneren en het leren). Het bruisende evian+ is niet alleen gezond, maar is ook nog eens heerlijk verrassend met haar drie frisse smaakcombinaties: Limoen & Gember smaak, Pompelmoes & Basilicum smaak, Framboos & Ginseng smaak. evian+ doet zijn intrede in vrolijk gekleurde, recycleerbare blikjes op de Belgische markt.

Productinformatie te vinden via deze link.

 

Nathalie Guillaume Corporate Affairs Director, Danone Belgium

 

 

 

Onze producten
Over Danone Waters

evian®, Volvic® en Badoit® zijn de drie merken natuurlijk mineraalwater die in België op de markt gebracht worden door Danone Waters.

evian natuurlijk mineraalwater is afkomstig uit het hart van de Franse Alpen, een uniek geologisch gebied in de wereld. Gedurende meer dan 15 jaar baant het water zich een weg door de rotsen en op die reis wordt het verrijkt met karakteristieke mineralen. evian zet zich al bijna 30  jaar in om de natuur in de omgeving van de bron te beschermen om de uitzonderlijke kwaliteit van evian natuurlijk mineraalwater te bewaren. evian natuurlijk mineraalwater is van nature zuiver en evenwichtig samengesteld en voldoet perfect aan de hydratatiebehoeften van iedereen, de hele dag door.

evian, het iconisch merk van Danone, onderschrijft de ‘One Planet. One Health’ visie dat onze gezondheid en deze van de planeet onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Meer informatie: evian België